vrijdag 9 juni 2017

DK Tijdrijden in Wernhout

Dat was dus het DK tijdrijden...wat een amateurisme van de KNWU zeg. 
Twee uur van te voren al m'n fiets laten keuren en hij was goedgekeurd.
Logisch want precies dezelfde fiets als waarmee ik in Axel aan de start stond. 
Tien minuten voor de start nog een keer laten controleren en je raad het nooit, maar fiets afgekeurd, omdat ze de handgrepen aanzag voor schuurpapier, wat volgens de UCI gewoon is toegestaan... Mocht dus niet starten, toch gedaan maar wel ruim een minuut later. Ondanks dat, en compleet uit mijn focus en ook nog eens gehinderd door een voorrijmotor van de rijder achter mij toch nog de snelste tijd. Helaas niet op het podium, want de tijd wordt niet erkend omdat ik te laat van start zou zijn gegaan. Men gaf later mondeling aan dat de fiets nooit afgekeurd had mogen worden en de club gaat officieel een protest indienen, waarbij ze hopelijk tot rectificatie van de uitslag komen.



3 opmerkingen:

  1. Echt belachelijk!!! Dramatische DK voor je waar je zou naar had uitgekeken en zo hard voor hebt getraind, ontslaan dat jurylid, geheel niet professioneel en laat zich leiden door emotionele en persoonlijke gevoelens....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Manuel met op, voor het seizoen voorbij is heb je minstens 1 overwinning in de pocket. Dit soort missers van een jury lid maken je toch zeker sterker.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie foto Manuel; wel ff de maker vermelden svp 😉

    BeantwoordenVerwijderen